Финални турнир за кадеткиње у Ваљеву, за кадете у Новом Саду

64

Ваљево ће бити домаћин Финалног турнира Првенства Србије за кадеткиње, а Нови Сад у конкуренцији кадета, који су на програму предстојећег викенда, 28-30,мај, у организацији ОК Србијанка 014 и ОК Војводина НС семе.

Црвено-беле кадеткиње ће своје мечеве у оквиру групе Г играти у Хали спортова против Спартака из Суботице и Радничког из Крагујевца у петак 28.маја. Селекција тренера Огњена Булића ће од 12 часова у петак први меч играти против Радничког, а затим од 19 часова против Спартака.

У суботу су на програму утакмице 3.кола и полуфинални мечеви у дворани “Студент” у терминима од 18 и 20 часова. Пласман у полуфинале избориће првопласиране екипе из четири групе. У недељу, такође у дворани “Студент”, на програму је финале од 13 часова, док ће се два сата раније играти меч за 3.место.

Учесници финалног турнира за кадеткиње поред Црвене звезде, Радничког из Крагујевца, Спартака из Суботице и домаћина Србијанке 014 су Београд, Лесковац 98, ТЕНТ, Гимназијалац (Краљево), Јединство (Стара Пазова), Блок Аут, Борац (Чачак) и Омладинац (Нови Бановци).

Селекција Дарка Горуновића ће такође у петак играти своје мечеве у групи Б против Радничког из Крагујевца и Ниша, у малој сали дворане “СПЕНС”, СПЦ “Војводина”. У истим терминима кад и кадеткиње, Звездини кадети ће одмерити снаге са истим противником у првом мечу – Раднички из Крагујевца (12х), док се са вршњацима из Ниша играти у вечерњем термину, 19 часова.

У суботу су на програму утакмице 3.кола и полуфинални мечеви у малој сали СПц “Војводина” у терминима од 18 и 20 часова. Пласман у полуфинале избориће првопласиране екипе из четири групе. У недељу, такође у малој сали дворане “СПЕНС”, на програму је финале од 13 часова, док ће се два сата раније играти меч за 3.место.

Учесници Финалног турнира Првенства Србије у конкуренцији кадета су Црвена звезда, Раднички из Крагујевца, Ниш, Војводина, Смедерево, Железничар (Београд), Пролетер (Зрењанин), Металац (Горњи Милановац), Рода (Београд), Стражилово (Сремски Карловци), Рибница (Краљево) и Партизан.

Претходни текстЗванично саопштење КК Црвена звезда
Следећи текстКК Црвена звезда – За „чистоту“ кошарке се бориш на терену, не ван њега!