Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

100

Бисере из Звездине Омладинске школе очекује 12 утакмица током викенда, а преносе мечева омладинаца и кадета Црвене звезде, као и сениорског тима Графичара ћете, као и до сада, бити у прилици да гледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде ће у недељу од 11 часова гостовати Партизану у оквиру 27. кола националног шампионата. Изабраници Марка Неђића у добром расположењу очекују овај дерби, после победе над Војводином на свом терену резултатом 2:1, головима Николе Кнежевића и Јована Митуљикића. Пренос дербија омладинаца ће сви заинтересовани моћи да испрате на Јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ-у. Најбољи стрелац екипе Никола Кнежевић жељно очекује дерби и верује у победу нашег тима.

Очекивања пред дерби су увек највећа, без обзира на повреде неких играча идемо искључиво по три бода. У првом делу првенства смо изгубили иако смо били бољи ривал на терену, зато је сада време да се реванширамо. Нема веће утакмице у нашем првенству и сигуран сам да сви једва чекају да изађу на терен. Верујем у своје саиграче и надам се најбољем. Нема лепшег осећаја него дати гол на дербију, а надам се да ћу свој 15 погодак у првенству постићи у недељу на утакмици – рекао је Кнежевић.

Изабраници Николе Митића, који са тренерске позиције предводи селекцију кадета, ће такође гостовати Партизану у недељу од 13 часова и 30 минута. Црвено-бели ће покушати да се победом над вечитим ривалом додатно приближе лидерској позицији на табели, а пренос овог меча ћете моћи да испратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у. Талентовани голман кадетске селекције – Стефан Маринковић наглашава да је дерби једна од најлепших утакмица и да верује у победу свог тима.

Свака меч је велик када играш за Црвену звезду, а дерби је једна од најлепших утакмица у сезони, као и најзанимљивија. Немамо шта да изгубимо, фокусирани смо максимално и идемо да победимо. Обећавам да ћемо оставити срце на терену, даћемо све од себе и изгинути на терену један за другог. Наравно, Звезда увек иде на победу није битно ко је противник, а гарантујем да ћемо уз добру игру и велику енергију остварити позитиванрезултат – рекао је Маринковић.

Селекција млађих кадета ће гостовати Партизану у понедељак од 13 часова и 30 минута, у још једној дерби утакмици које очекује бисере из црвено-беле Омладинске школе. Пулени Срђана Бугарског у доброј форми дочекују овај сусрет са две узастопне победе, пошто су савладали Аду – 4:0 , а потом и Синђелић – 3:0. Мотивисан пред ову утакмицу је капитен млађих кадета Дарис Каришик.

Очекивања су увек максимална када се игра у Црвеној звезди. Једино признајемо победе, а тако ће надам се бити против вечитог ривала. Добро играмо и потрудићемо се да остваримо тријумф у понедељак. Верујем у екипу, имамо квалитет. Штопер сам, али сам постигао седам голова на последњих девет утакмица. Ако се укаже прилика после неког прекида, даћу све од себе да се поново упишем у стрелце – рекао је Каришик.

Сениори нашег развојног тима Графичара ће гостовати Земуну у суботу од 16 часова у оквиру 25. кола Прве лиге Србије. „Графоси“ ће покушати да се победом против Земуна врате у врх табеле. Директан пренос и деби Бошка Ђуровског на клупи нашег развојног тима можете гледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, петлићи – Црвена звезда – Гардош

Субота, 11 часова, пионири – Црвена звезда – ОФК Београд

Субота, 12 часова, пионири – Раднички Обреновац – Графичар

Субота, 12 часова, петлићи – Партизан – Графичар

Субота, 13 часова и 30 минута, кадети – Кикер – Графичар

Субота, 15 часова, млађи пионири – Оле – Графичар

Субота, 16 часова, ПЛС – Земун – Графичар (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

 

Недеља, 11 часова, омладинци – Партизан – Црвена звезда (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Недеља, 11 часова, омладинци – ОФК Београд – Графичар

Недеља, 13 часова и 30 минута, кадети – Партизан – Црвена звезда (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Недеља, 15 часова и 30 минута, млађи кадети – Партизан – Црвена звезда (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

 

Понедељак, 15 часова, млађи омладинци – Графичар – Бродарац

Претходни текстБисери спремни за дербије
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда мтс