Ново партнерство

79

Рагби лига клуб Црвена звезда са задовољством обавештава јавност да је потписано још једно спонзорство за 2019. годину. Најновији члан тима „Паметних Партнерства“ је „Perth Construction Hire“.

Програм паметних партнерства Рагби лига клуба Црвена звезда укључује младе старт-ап-ове и компаније које желе да расту уз бренд Црвене звезде. Идеја водиља програма паметних партнерства је, да као клуб, активно учествујемо са нашим партнерима у развијању њихових тржишта.

„Perth Construction Hire“ је новоформирана компанија у Западној Аустралији коју су основала три младића пореклом са Балкана. Они разумеју снагу бренда као што је Црвена звезда и презадовољни су што ово партнерство објављујемо непосредно након велике победе у вечитом дербију. Више о „Perth Constructuon Hire“-у испричаћемо вам у наредним месецима како се буде развијало наше партнерство.

За више информација о „Паметним Партнерствима“ Рагби лига клуба Црвена звезда обратите се директору клуба, Колину Клејвегу на colin.kleyweg@redstarrlfc.com

Претходни текстГерасименко бронзани на Светском купу у самбоу
Следећи текстКуп Србије: На Младост за финале