Црвена звезда шампион Балканске Суперлиге!

144

Рагбисти Црвене звезде освојили су титулу шампиона Балканске Суперлиге пошто су у финалу победили Партизан са 30:6.

Само недељу дана након финала плеј-офа Суперлиге Србије у којем су славили против вечитог ривала, црвено-бели су поново били бољи.

Меч је одигран на теренима СЦ Инге у Београду. У првом полувремену се водила велика борба. Црвено-бели су до одмора успели да стекну предност и поведу са 10:6.

У наставку је на терену постојао само један тим, а то је Црвена звезда. Ређали су се успешни напади наших рагбиста, а на крају су црвено-бели тријумфовали са 30:6.

За Црвену звезду у финалу Балканске Суперлиге су наступали Милош Зоговић, Илија Крстић, Петар Милановић, Денис Ченгај, Рајко Трифуновић, Џек О`Брајан, Александар Ђорђевић, Сем Херон, Владислав Дедић, Марко Јанковић, Никола Ђурић, Предраг Кеглић, Стефан Недељковић, Велибор Срећковић, Слободан Миленковић, Матеј Бајић, Вук Штрбац, Ненад Зујић, Војислав Дедић, Данило Косановић.

Наши рагбисти су са својим првим регионалним трофејом заокружили најуспешнију сезону у иторији пошто су по први пут освојили сва четири трофеја у такмичењима у којима су наступали.

Спортско друштво Црвена звезда овом приликом честита рагбистима, стручном штабу и руководству Рагби лига клуба Црвена звезда на изузетном успеху ове сезоне!

Претходни текстОд гола до гола | Никола Стојиљковић
Следећи текстХајдин: Верујем у успех