Црвена звезда је шампион Србије!

160

Рагбисти Црвене звезде одбранили су титулу шампиона Србије пошто су у финалу плеј-офа савладали Партизан са 36:16.

Меч је одигран на теренима СЦ Инге у Београду. Црвено-бели су били одлични на почетку утакмице. Играли су сјајно у одбрани, па су на полувреме отишли са вођством од 10:0.

Партизан је успео да се консолидује. Пришли су на само четири поена заостатка. Било је 16:12, па 20:16 за нашу екипу, а онда је уследила фуриозна завршница шампиона. Уписали су још 16 поена до краја, а ривалу нису дозволили више ниједан поен, па је на крају Црвена звезда остварила тријумф резултатом 36:16.

За Црвену звезду у финалу плеј-офа су наступали Милош Зоговић, Илија Крстић, Александар Ђорђевић, Петар Милановић, Рајко Трифуновић, Стефан Недељковић, Војислав Дедић, Слободан Миленковић, Владислав Дедић, Марко Јанковић, Предраг Кеглић, Никола Ђурић, Сем Херон, Матеј Бајић, Денис Ченгај, Стефан Николић, Вук Штрбац, Марко Сатев.

Следећег викенда црвено-бели ће поново одмерити снаге са вечитим ривалом, овога пута у финалу Балканске Суперлиге. Уколико поново тријумфују наши рагбисти ће ућиа у анале као екипа која је први пут освојила четири трофеја у једној сезони.

Ово је рагбистима Црвене звезде трећа шампионска титула у клупској историји.

Претходни текстЈединствен Милојевићев бедем
Следећи текстГерасименко вицешампион света у самбоу