Јевтовић: Навијачи, видимо се у суботу

107

Изабраници Владана Милојевића овог викенда враћају се обавезама у Суперлиги Србије. Наша екипа у суботу, 25. августа, од 20:30 часова дочекује Чукарички. Везиста црвено-белих Милан Јевтовић очекује да ће наша екипа наставити успешан низ у шампионату.

Одмах после сусрета са Салцбургом окренули смо се мечу са Чукаричким. Потпуно спремни дочекујемо ту утакмицу јер, како наш тренер Милојевић увек истиче, најбитнија је само прва следећа утакмица. Јак темпо је присутан на нашим тренинзима и сви смо максимално спремни и мотивисани. Даћемо све од себе да забележимо још једну победу и да наставимо са стопостотним учинком у домаћем првенству – рекао је Јевтовић.

Како оцењује наш везиста, умор неће представљати проблем црвено-белима.

Имамо велики фонд играча, на свакој позицији по двојицу или тројицу одличних фудбалера. Наш стручни штаб најбоље зна шта ради, кога год да уврсте у стартну поставу сигурно ће то бити добитна комбинација. Ми живимо за утакмице и успехе, тако да нам не представља проблем то што играмо на свака три дана, већ нас додатно мотивише.

Јевтовић очекује да екипу на пут у Салцбург испрате пуне трибуне и одлична атмосфера на стадиону.

Видело се против Салцбурга колико нам значи подршка са трибина. Невероватно је то што су Делије нашле начин да их и на празном стадиону чујемо. Меч са Чукаричким ће бити одлична прилика да нас подрже и зато их зовем да дођу у што већем броју и да, надам се, заједно прославимо нову победу – поручио је Јевтовић.

Претходни текстПет провера Црвене звезде пред Суперкуп АБА лиге
Следећи текстСпартак из Москве у Београду