Крстичић: Верујем у пролазак даље

54

На београдска три степена наши првотимци одрадили су последњи тренинг пред пут у Москву. На руском минусу у среду од 18 часова по српском времену изабранике Владана Милојевића очекује реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе против ЦСКА.

Велика су очекивања пред реванш, сачували смо своју мрежу у првом мечу. Такође смо имали своје изгледне шансе које нажалост нисмо успели да искористимо. Сада идемо у Москву да се боримо и да пробамо да прођемо у осмину финала. ЦСКА је заиста одлична екипа, већ дуго играју Лигу шампиона и заиста су искусни, права европска екипа коју смо добро упознали и видели где су наше шансе. У првом сусрету смо имали четири зицера, такве прилике ћемо морати у реваншу да искористимо и да славимо на крају меча – рекао је Крстичић.

На прве две утакмице у 2018. години фудбалери Црвене звезде нису примили ниједан гол.

Много нам значи тај податак, добра одбрана је најбитнија, по томе се препознаје да смо прави тим и да смо на терену увек заједно и да смо заиста одлична група. Сви се боримо и надамо се да ћемо искористити шансе које сам сигуран да ћемо имати у Москви. Мислим да можемо да прођемо даље.

Температура испод нуле која се очекује у Москви не представља проблем нашим играчима.

Хладно време нам неће бити проблем, у Београду смо већ скоро 15 дана и привикли смо се на хладно време. Можда ће за екипу ЦСКА ниска температура бити отежавајућа околност, јер су они отишли на топлије време. Нама сигурно неће бити проблем – поручио је Крстичић.

Претходни текстЦрвена звезда победник Супер Купа Србије!
Следећи текстЗвезди не сметају ни зима ни снег