Иновације на тренингу

79

Било је планирано да поподне наши играчи поново раде у две групе, међутим сви заједно су изашли на терен у 17:45, али су омладинци раније завршили са радом па су се вратили у хотел.

Данас је на загревању и популарна „шева“ доживела малу промену. Све је било исто, играчи су били у кругу, али су у центру осим два фудбалера била и три штапа, а ко погоди један иде одмах унутра.

Прешло се на вежбу паса али и дефанзиве. На јако малом простору играчи су били подељени у линије тима, а лопта није смела од једне до друге линије. Након тога и већ позната вежба поседа и чувања лопте између црвене, плаве и жуте екипе.

Онда први пут игра на целом терену, али није то био класичан фудбал између два гола. Поново је поента била на тактици коју је Милојевић објашњавао. Ипак, када се терен скратио на пола, и када су поред регуларних голова додата по два мала почело је нешто најближе класичном игрању фудбала на тренинзима до сада. Пред крај, склоњени су и додатни голови па се играло слободно на терену од 50 метара.

Марко Гобељић имао је током припрема мали пех са упалом ложе, али претходних пар дана тренира пуним интезитетом:

Полако завршавамо ове припреме и спремање за прву утакмицу квалификација за Лигу Европе. Све иде својим током, а и ја сам након те мале упале сада спреман. Тренер је увео неке новине у рад, па је на тренизнима доста занимљиво. Атмосфера је сјајна, као што сам и слушао да је била претходних сезона — поручује наш новајлија.

Претходни текстКуповина сезонских могућа и за правна лица
Следећи текстЦрвено-бела бајка из Пионира