Продаја карата за Фенербахче од среде

96

Продаја појединачних улазница за утакмицу 17.кола Евролиге са Фенербахчеом од среде у 10 часова у свим пословницама Евентима. Продаја полусезонских улазница само у понедељак и уторак у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Кошаркаше Црвене звезде мтс очекује још једна велика европска утакмица у четвртак, у Београд стиже финалиста Евролиге, екипа Фенербахчеа из Истанбула.

Црвено-бели ће дочекати турског првака у дворани „Александар Николић“ а за овај меч у продаји ће се наћи тек неколико хиљада улазница.

Продаја улазница за меч 17.кола Евролиге Црвена звезда мтс – Фенербахче Истанбул почиње у среду од 10 часова у свим пословницама Евентима, карте се такође могу купити и онлине на сајту Евентима, по неизмењеним ценама које су важиле и за све остале мечеве, који је клуб такође организовао у дворани „Александар Николић“:

Трибине 1300 рсд
Партер 4 и Б 2000 рсд
Бела ложа 2500 рсд
Плава ложа 3000 рсд
Ложа 3500 рсд
Почасна места 10000 рсд
Почасна места (бочна страна) 5000 рсд

КК Црвена звезда мтс као и прошле сезоне, путем обавештења, до почетка утакмице, информисаће власнике сезонских и појединачних карата, о свим безбедносним протоколима, терминима отварања капија дворане, и осталим важним информацијама пред ову утакмицу.

Меч Црвена звезда мтс – Фенербахче Истанбул игра се у четвртак од 20.45 часова .

Клуб још једном подсећа да је продаја полусезонских улазница по изузетно повољним ценама почела у понедељак у просторијама клуба на Малом Калемегдану и трајаће само два дана (понедељак и уторак од 10-18 часова).

Претходни текстМилан Сенић ново појачање
Следећи текстБожовић извршио зимску прозивку