Плавшић: Друго полувреме за памћење

55

Повратак црвено-белих на прво место на табели голом и асистенцијом на данашњој утакмици помогао је Срђан Плавшић.

Млади везиста истиче да је Звезда одиграла један од најбољих мечева ове сезоне.

Кренули смо добро, дали гол на време и створили неколико шанси на 1:0. Нисмо их искористили и уследила је казна, наивно смо примили гол. На полувремену смо се у свлачионици договорили да морамо да дамо све од себе и да наставимо у маниру у којем смо и отворили утакмицу. То нам се исплатило, изванредно друго полувреме смо одиграли и могли смо да постигнемо можда још неки гол, али задовољни смо оваквим исходом. То је модел по коме треба да играмо и у наставку сезоне – рекао је Звездин везиста.

Све боље партије које пружа Плавшић резултат су добре тактичке припреме.

Шеф тражи од мене да играм једноставно, са што мање додира. Тако моја брзина долази до изражаја. Слушајући њега пронашао сам стил игре који ми највише одговара. Таква игра ми је у другом полувремену и донела гол и асистенцију.

Повратак на прво место обезбеђује сјајну атмосферу пред наставак шампионата.

Много ми значи што сам постигао погодак на овом мечу, сви знате да ме Војводина својевремено није желела у својим редовима. Показао сам им да су погрешили у процени. Ипак, сада је најважније да се екипа вратила на прво место овом победом, драго ми је што сам томе допринео и надам се да ћемо на првом месту и остати – поручио је Плавшић.

Претходни текстБожовић: Дерби оправдао очекивања
Следећи текстЗвезда тријумфовала и у Старој Пазови