Нови број Звездине ревије

70

Изашао је нови број Звездине ревије (637) који од сутра можете пронаћи на киосцима Штаме, али и који можете преузети на мобилним уређајима.

У оквиру обележавања јубиларне 70-годишњице оснивања Спортског друштва Црвена звезда, Звездина ревија је објављена и у дигиталном формату. Звездина ревија је најстарији спортски магазин на Балкану који излази у континуитету од 1961. године.

У сарадњи са компанијом „MediaWorks“ из Београда (www.mediaworks.io), дигитално издање Звездине ревије доступно је корисницима „Android“ и „Apple“ оперативних система на својим мобилним уређајима (мобилним телефонима и таблетима).

Корисници дигиталног издања Звездине ревије моћи ће да се информишу о протеклим догађајима у Црвеној звезди, да погледају видео снимке са утакмица, конференција, промоција, да погледају фото галерију, као и да коментаришу и оцењују текстове у Звездиној ревији.

Читаоци Звездине ревије могу да преузму апликацију дигиталног издања, коју је израдила компанија „MediaWorks“, преко „Google play Store“-а или „Apple Store“-а (за кориснике „iPad“-а). Преузимање апликације је бесплатно.

Апликацију можете преузети на следећим линковима:

Претходни текстРадоњић: „У незаборавној атмосфери срушити Бајерн“
Следећи текстЦрвено-беле „прегазиле“ Бор