У недељу у Банатском Двору

41

Црвена звезда у 20. колу Меридијан Суперлиге гостује у Банатском Двроу екипи Будућности. на конефернцији за медије одржаној у суботу говорио је тренер Валтер Зенга који је рекао да има доста дилема око састава тима за сутрашњи меч.

Неколико првотимаца се жали на повреде још од утакмице са Борцем па је неизвесно у којем ће саставу наступити наша екипа.

„Никола Жигић је повређен и сутра ћемо донет одлуку хоће ли бити у саставу. Од тога зависи и хоће ли Ђокић казну због картона одрадити сада или у следећем колу. Хоћу да нагласим да на располагању ипак имамо довољно играча и различитих могућности и решења. Можда чак заиграмо и без нападача јер се и тако може доћи до победе. До утакмице имамо још 24 часа и видећемо шта ће бити“, рекао је Зенга уз осмех.

О сутрашњем дуелу шеф стручног штаба каже:

„Улазимо у овај меч као и у сваки други. Не желим да мислим о томе да ли ће и Будућност играти као Борац. Све сам сигурнији да судије знају како треба да се понашају када играч направи груб прекршај с леђа. Уосталом, нормално је да екипе које су слабије играју дефанзивно и оштро против Црвене звезде. У целој Европи мањи тимови играју слично против фаворита. Такође не желим да се обазирем ни на чињеницу да Црвена звезда има добре резултате против Будућности. Свака утакмица је другчија, ниједна није лака и максимално озбиљно морамо да се спремимо. Залагање и пожртвовање мора да буде на високом нивоу јер само тако може да се победи“, истакао је Зенга.

Тренер нашег тима каже да ускоро очекује и повратак Хаминуа Драмана.

„Надам се да ће нам се ускоро прикључити. Имао је обавезе према репрезентацији и у таквим ситуацијама кашњења су честа, у овом тренутку и не знам тачно где је. И то је саставни део овог посла и такве ствари се дешавају“, рекао је наш тренер.

Претходни текстУ плеј оф са четврте позиције
Следећи текстЗвезда боља од Војводине