Звезда ТВ | Неки нови клинци

101

У новој епизоди серијала Звезда ТВ представљене су Звездине најмлађе снаге, Звездина садашњост, али и Звездина будућност. Упознајте Вељка Николића, Његоша Петровића, Жељка Гаврића, Николу Крстовића, Страхињу Ераковића и Андрију Радуловића – Звездину младост.

Вељко Николић рођен је 29. августа 1999. године у Београду. Његош Петровић рођен је 18. јула у Крупњу. Жељко Гаврић рођен је 5. децембра 2000. године у Бијељини. Никола Крстовић рођен је 5. априла 2000. године у Голубовцима, месту у Црној Гори. Страхиња Ераковић рођен је у Београду 22. јануара. Андрија Радуловић рођен је 3. јула 2002. године у Котору. Ове чињенице сте можда о њима већ и знали, као што сва звездашка јавност другачијим очима гледа на партије наших младих узданица.

Није фраза када кажемо да Звезда, у свом тиму, има сигурну будућност. То представља ова шесторка, која помало подсећа на неке раније генерације Звездиних бисера који сада имају каријере у Реалу, Ливерпулу, Ремсу, Монпељеу и другим великим европским клубовима.

Ово је прича о неким новим клинцима који пишу историју нашег клуба, како у Србији, тако и у Европи. У новој епизоди Звезда Тв-а желимо да вас што боље упознамо са најмлађим снагама у ростеру Дејана Станковића. Како су описали саиграче у три речи? Ко је највећи паничар? Ко слуша најбољу музику? Ко је најбољи, а ко најгори возач? Кога виде као будућег капитена Црвене звезде?

На ова, али и остала занимљива питања одговоре ће дати Веља, Њега, Гавра, Чупа, Крле и Радуле. Уживајте!

Претходни текстМлађе селекције КК Црвена звезда отварају сезону овог викенда
Следећи текстМитић пробудио кадете