Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија

54

Црвено-беле таленте током наредних дана очекују нови такмичарски изазови, а утакмице омладинаца, кадета као и првотимаца нашег развојног тима Графичара имаћете прилику уживо да испратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Омладинску селекцију нашег клуба данас од 16 часова очекује утакмица 14. кола Омладинске лиге Србије у којој ће дочекати екипу Интернационала на теренима из југа Маракане. Изабраници Марка Неђића имаће прилику да забележе и једанаесту победу ове сезоне и на тај начин потврде прво место на табели. Очекивања пред овај дуел изнео је шеф стручног штаба наших омладинаца Марко Неђић.

Задовољан сам радом групе и радујем се мечу. На утакмици против Интернационала ћу моћи да рачунам на све играче, осим на Лазетића који је и даље у фази опоравка, надам се завршној. До сад су Лековић, Ракић и Николашевић из кадета наступали за нас, али то против Интернационала неће бити случај. Има нас тачно 18 за меч. Радује чињеница да смо са најмлађим тимом у лиги први на табели, а желимо да против Интернационала још једном покажемо квалитет и останемо на првом месту – истакао је Марко Неђић.

Кадети Црвене звезде дуел против Интернацинала одиграће у суботу од 11 часова. Биће то прва утакмица у којој ће нашу кадетску селекцију са клупе предводити нови шеф стручног штаба Никола Митић. У претходном периоду наша кадетска селекција уписала је осам победа, уз четири нерешена резултата и један пораз. Изабраници Николе Митића тренутно заузимају четврту позицију на табели Кадетске лиге Србије, а нови шеф стручног штаба не сумња у одличне резултате у наредном периоду.

Први тренинг је одлично прошао, имао сам прилику да их лично све упознам, иако сам веома добро упућен у њихове играчке квалитете кроз утакмице које сам гледао. Сумирао сам утиске заједно са стручним штабом и задовољни смо. У Звезди се увек иде на победу, али морамо да тежимо и ка допадљивој игри из које деца могу најправилније да напредују. Радује ме што се Лазар Ђурић вратио тренинзима, за сада ради одвојено и нећемо журити са његовим опоравком – рекао је Никола Митић.

Фудбалери нашег развојног тима на терен излазе у недељу када ће одиграти утакмицу 11. кола Прве лиге Србије против екипе Трајала на гостујућем терену. Изабраници Радомира Коковић после дуела који су одиграли против Колубаре и који је завршен без голова имаће прилику да се на гостовању у Крушевцу врате на победнички колосек. Меч се игра од 15 часова а директан пренос ове утакмице, као и дуела омладинаца и кадета очекује вас на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 16 часова, омладинци – Црвена звезда – Интернационал

Субота, 9 часова, пионири – Вождовац – Графичар

Субота, 9 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Бродарац

Субота, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Интернационал

Субота, 13 часова, кадети – Графичар – Реал Ниш

Субота, 15 часова, омладинци – Графичар – Трајал

Субота, 17 часова, млађи пионири – Графичар – Синђелић

Субота, 17 часова и 30 минута, млађи кадети – Црвена звезда – Земун

Недеља, 14 часова и 30 минута, пионири – Телеоптик – Црвена звезда

Недеља, 14 часова и 30 минута, петлићи – Кампионе – Графичар

Недеља, 15 часова, ПЛС – Трајал – Графичар

Претходни текстЗвезда у Обреновцу против Палилуле и Војводине
Следећи текстАлександар Боричић председник ЦЕВ до 2024. године