Звезда одрадила тренинг пред Арарат

49

Фудбалери Црвене звезде су одрадили тренинг на Кипру, последњи пред утакмицу са Араратом која ће бити одиграна сутра од 19 часова.

Познати су нашим фудбалерима овакви услови за рад, с обзиром да су на стадиону „ГСП“ тренирали и одиграли утакмицу против Омоније пре само две недеље. Услед избијања ратног стања у Јерменији, УЕФА је донела одлуку да меч буде одигран на неутралном терену – тако да ће се Црвена звезда за улазак у групну фазу Лиге Европе борити на Кипру. У односу на прошли пут, температура је нешто нижа, али поново је веома топло и спарно, те услови за игру нису најповољнији.

Стигли су наши фудбалери у току данашњег дана у Никозију, орни и спремни да одмере снаге са Араратом. Није се тренинг много разликовао од оних стандардних које Дејан Станковић практикује пред европске дуеле, а оно што је необично то је да конференција за штампу пред меч није одржана, с обзиром да је интересовање медија за овај сусрет било непостојеће.

Тако да су после мирног поподнева, црвено-бели од 18 часова по српском времену истрчали на терен у Никозији, загревали се, увежбавали пасове, играли шеву, након чега је уследио рад на тактици и финесама које би могле бити кључне у сутрашњем дуелу.

Претходни текстДегенек: Где год да се игра – циљ је јасан
Следећи текстМркела: Дошли смо по пролаз у Лигу Европе