Станковић: Одиграћемо праву утакмицу

95

Сутра од 19 часова на „ГСП“ стадиону у Никозији Црвена звезда има прилику да победом над екипом Арарата обезбеди учешће у групној фази европски такмичења четврту годину заредом. Тренер нашег тима Дејан Станковић истиче да екипа зна шта треба да уради на терену, као и да је сигуран у своје момке.

Нисмо размишљали где ћемо играти. Спремали смо утакмицу најнормалније, у смислу да се игра код њих у Јерменији. Стицајем околности, ситуација се мењала из сата у сат, а последња одлука је да се путује на Кипар. То ништа не мења када смо ми у питању. Знамо шта нам је чинити и шта треба да урадимо – да одиграмо праву утакмицу, јер је ово лепа прилика да Црвена звезда уђе у групну фазу Лиге Европе – нагласио је Станковић.

Шеф стручног штаба не крије да је најважније како екипа изађе на терен, да верује у свој тим, као и да је сигуран да ће фудбалери показати оно најбоље.

Темељно смо аналириали противника. Знамо шта они могу, али и шта не могу. Уопште није толико битна тактика, већ како се изађе на терен. Ко год од играча буде изашао на терен знаће тачно шта треба да ради. Очекивања и захтеви од сваког фудбалера биће велики. Од нас све зависи, а ја сам сигуран да ће наши момци, када треба, показати да су прави – подвукао је Дејан Станковић.

Претходни текстСписак путника на Кипар
Следећи текстУ сусрет противнику – Арарат