Звездаши, рачунамо на вас!

62

Велики одзив Звездаша показао је још једном на делу заједништво и приврженост црвено-белим бојама. Када је било важно највернији навијачи одазвали се позиву клубу. Свесни да годишња улазница није само обична карта, већ део ДНК и симбол нераскидиве везе између Клуба и навијача.

У прертходним данима Звездаши су у великом броју похрлили у просторије клуба на Малом Калемегдану. Мотиви су били најразличитији – неки су говорили да је то породична традиција, неки да им је новчаник празан без сезонске карте, неки су истицали да је то њихов начин да директно помогну клубом, а неки ипак желели да имају сигурно место у дворани. Нимало случајно јер подсећамо да је у продаји контигнет карата који покрива само 30 одсто дворане ’’Александар Николић’’.

Време је када влада велика неизвсеност, али и тиња жеља да се сви поново окупимо на месту које нас све спаја. У нашој кући, у дворани ’’Александар Николић’’. Тиња жеља свих нас да поново чујемо тај хук са трибина какав има само Црвена звезда. А, када то буде било могуће поново ће читав свет видети слику од које застаје дах. Слику дворане која живи само за победе Црвене звезде.

С тога, остало је још само три дана. Продаја сезонских улазница траје до 30. септембра, а сезона почиње само два дана касније. Обезбедите своје место у дворани. И бодрите Црвену звезду у свакој прилици. Све информације можете пронаћи на следећем линку.

Звездаши, рачунамо на вас!

Vreme je za najmlađe i najstarije – Zvezdaš JUNIOR I SENIOR

Претходни текстПрви пораз футсалера, Нишлије поквариле славље
Следећи текстЗвездини бисери – Шест победа наших талената