Суперталентовани Андрија Вуковић и званично у Црвеној звезди!

97

Суперталентовани 15-годишњи крилни центар Андрија Вуковић, ново је појачање КК Црвена звезда мтс!

Један од најталентованијих младих играча у Европи (не само у годишту рођених 2005. године) међу бројним понудама које је имао из Шпаније, Италије, Грчке… одлучио је да наступа за црвено-беле.

Ангажовањем Андрије Вуковића, КК Црвена звезда мтс је остварио велику победу након једногодишње административне борбе у којој су и породица Вуковић и Андрија изразили велику жељу да суперталентовани кошаркаш игра за Црвену звезду.

Андрија Вуковић је рођен 18.01.2005. године, висок је 205 центиметара и може да игра на позицијама крилног центра и центра. Прошао је млађе селекције КК Будућност са којом је освојио две титуле, а о његовом великом таленту сведочи и податак да је као знатно млађи играч претходно наступао у старијим селекцијама КК “Јуниор” са којим је такође освојио такође две титуле.

Вуковић је са Црвеном звездом потписао вишегодишњи стипендијски уговор и представљаће огромно појачање за кадетски и јуниорски тим КК Црвена звезда мтс, који је ангажманом Вуковића потписао и једанаести уговор са младим кошаркашима овог лета (Вудраговић, Гагић, Гачић, Мишић, Марјанац, Топић, Спасојевић, Радовановић, Вучетић, Богдановић…).

Желим да се захвалим мојој Звезди што је имала стрпљења за мене у протеклом периоду, а након што су се појавиле административне препреке за мој прелазак, омогућила ми наставак школовања и кошаркашки развој од маја прошле године. Сада када сам регистрован као играч Црвене звезде, могу рећи да су почеле да се остварују моје дечачке жеље. Једва чекам да почнем да на паркету браним боје мог вољеног клуба у ком желим да се остварим као играч и вратим добрим играма за сав труд и бригу коју је руководство клуба показало према мени”, рекао је приликом потписивања уговора Андрија Вуковић.

Андрија Вуковић је од среде регистрован у ФИБА и КСС и одмах стиче право наступа за КК Црвена звезда мтс!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстТринаест стрелаца – 34 гола
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда мтс