Корнери Звездино оружје

50

Фудбалери Црвене звезде остварили су нову, осму везану победу у сезони у домаћем шампионату и имају максималан учинак од 24 бода. Праву разлику на мечу против Вождовца направили су корнери.

Наш стручни штаб мора да радује чињеница да смо извели седам корнера, од тога пет успешних из којих смо постигли три гола против Вождовца када су Жељко Гаврић и Вељко Николић постигли голове за телевизијске шпице, а погодио је и Дијего Фалћинели главом.

Корнери су обележили меч са “Змајевима”, баш као и утакмицу против Омоније, када смо извели десет корнера, али нисмо имали среће да постигнемо погодак. Још један податак говори о томе да нас против кипарског тима није хтело после ударца из угла – Звезда је ове сезоне постигла укупно осам погодака из корнера, од чега пет првенствених. Бен је два пута био стрелац против Европе, Томане је главом матирао голмане Спартака и Тиране, Милуновић је био прецизан против Чукаричког, као и горе поменути трио против екипе са Душановца.

Црвена звезда, од почетка сезоне, у просеку по мечу имају по осам корнера на мечу. У тиму Дејана Станковића налазе се одлични скакачи попут Милуновића, Дегенека, Панкова, Павкова, Боаћија који су у претходном периоду и те како намучили и матирали голмане, како у првентсву тако и у Европи.

Верујемо да ће наши фудбалери наставити са одличним партијама већ у наредном мечу, против Младости у Лучанима.

Претходни текстЕраковић: Једва чекам пуну Маракану
Следећи текстПретпродаја сезонских карата до 30. септембра