Николић: Желимо да навијачи уживају

60

У новој сезони Вељко Николић нас полако навикава на прелепе поготке. Нови смо видели на синоћној утакмици када је Звездин бисер упутио неодбрањиву бомбу ка голу Вождовца. Наравно, млади креатор игре не крије задовољство због новог гола, као и због нове убедљиве победе црвено-белих.

Ово нам је било прекопотребно. Одлично смо ушли у утакмицу, испоштовали смо све договоре из свлачионице, али нам је и противник дозволио да играмо агресивно. Знамо колико нам је битна ова победа, цела екипа се подигла. Идемо даље, нови изазови су пред нама и морамо бити максимално фокусирани на све што нас очекује. Знамо шта навијачи желе, трудимо се да их из утакмице у утакмицу обрадујемо, а верујем да су уживали у синоћним головима макар и крај малих екрана – нагласио је Николић.

Сва три првенствена гола Вељко Николић постигао је на феноменалан начин. Млади Звездин фудбалер не крије да је презадовољан што је намести нишанске справе.

– Можда ће звучати као клише, али моји голови су плод тимске игре. Када сваки фудаблер одради оно што се од њега тражи долазимо у прилику за гол. Најбитније је да тим побеђује, јер само тако можемо доћи до зацртаних циљева. Наравно, пресрећан сам јер ми је реализација врло добра. Увек желим да постигнем леп погодак, а то се управо десило против Радничком, Мачве и Вождовца.

Као и свим нашим играчима тако и Николићу недостају навијачи како би заједно са њима прославили сваки гол и победу.

Много нам фале. Просто недостаје нам хук са трибина, као и када на крају утакмице сви заједно певамо испред северне трибине. Управо зато ми дајемо и више од максимума на терену јер знамо да су они уз нас. Верујем да ће нас и даље пратити на сваком кораку, као и да ће се ускоро радовати још лепшим головима и победама – подвукао је Николић.

Претходни текстПродаја сезонских карата траје још 10 дана, пожурите!
Следећи текстЗвездини бисери – Нових 38 голова наших талената