Петковић: Звездо, настави са победама

54

Бивши играч и капитен нашег клуба, Марко Петковић, на јучерашњем тренингу искористио је прилику да посети своје старе саиграче и да пружи подршку нашим првотимцима у изазовима који их очекују у наставку сезоне.

Велико ми је задовољство што сам овде, али помало имам трему. Нажалост, када сам ја играо за Црвену звезду, није било прилике да она гостује у Сремској Митровици, мом родном граду, па сам сада искористио шансу, како бих је посетио – истакао је Петковић.

Рођени Митровчан се присетио и свог мандата у црвено-белом дресу.

Има пуно нових играча и много тога се променило од када сам ја играо у Звезди. Тај период је био један од тежих за клуб, али је после све дошло на своје место и надам се да ће екипа наставити са добрим резултатима – рекао је Петковић.

Петковић нам је открио шта га је то највише усрећило као навијача нашег клуба.

– Највише ме је обрадовало оно што и све остале Звездаше – узастопни пласмани у групну фазу европских такмичења. Верујем да ће екипа и ове сезоне имати снаге да нас уведе у најбоље друштво у Европи.

Петковић је имао веома лепе жеље за тренера Дејана Станковића и његове изабранике.

Желим им све најбоље. Најпре да елеминишу екипу Омоније и победе у најважнијем мечу сезоне, а после тога да, уз мало среће, играмо и Лигу шампиона. Наравно, желим им да наставе са одличним партијама у првенству Србије и да освоје још једну шампионску титулу. Ове године не би било лоше да освоје и дуплу круну, после дужег времена – подвукао је бивши капитен црвено-белих.

Претходни текстУбедљива победа Звездиних фудбалерки
Следећи текстЗвезда одрадила последњи тренинг мини припрема