Наш ДНК, наша линија живота!

263

Сезона 2020/2021 биће препуна изазова за целу црвено-белу породицу. Читав свет погодила је глобална пандемија вируса Цовид-19, променила животне навике већине становништва и на неки начин свет који смо познавали више није исти. Међутим, велика несрећа донела је и нешто добро. Свако од нас је научио више да цени време које проводи са најближима и осетио на прави начин снагу заједништва и снагу породице.

Саставни део живота сваког Звездаша јесу утакмице. Одласци на стадион, у дворану, али и не само то већ свакодневница јер практично нема дана када не мислимо на њу. У истој тој 2020. години Црвена звезда је прославила велики јубилеј – 75 година постојања. 75 година велике љубави, великих радости, али и туге и разочарења. Укратко речено 75 година великих емоција.

’’Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е, то вам је Црвена звезда’’, Љуба Тадић.

Генерације и генерације успешних спортиста градили су циглу по циглу оно што је Црвена звезда данас, али су неизоставни део били и њени навијачи. Велико заједништво је увек красило црвено-белу породицу која је из дана у дан била све већа и јача. Када је било тешко армија навијача је била уз њу, а нико није знао боље да прослави велике успехе и велике победе. На нашу срећу било их је много кроз историју.

У сезони за нама, у којој смо обележили јубиларни рођендан Клуба, главни мотив је био дуга и светла традиција, Мали Калемегдан, место на коме је све кренуло и где се градило циглу по циглу. То је прича која се гради од 1945. године, преноси на млађе генерације и која траје.

Много пута до сада смо се уверили у то да до највећих резултата можемо доћи само уједињени и да снага уједињених Звездаша може савладати све препреке и донети највеће успехе. Управо то смо хтели ове године да представимо. Како сви навијачи Црвене звезде, који себе сматрају интегралним делом Клуба, воле да истакну, оно што одликује сваког од нас јесте звездашки, црвено-бели ДНК. Управо то је био један од мотива за сезону пред нама, желимо да представимо целој Европи оно о чему се прича и што из године у годину добија потврду, да не постоје бољи и вернији навијачи од присталица црвено-белих. Сви они заједно, без обриза на године, образовање, статус, начин живота, у једној ствари су једнаки, њихова линија живота је црвено-бела, Црвена звезда је неизоставни део њихових живота, а црвено-бели ДНК једина константа.

Менаџмент Клуба и креативни тим ће својим умећем применити ове мотиве у све материјале током сезоне, како би цела прича била заокружена, а на навијачима је да нашу нову црвено-белу причу испрате, дају свој допринос и као и до сада буду интегрални део Клуба и активни учесници исписивања нових успешних страница богате историје Клуба.

Ушло је у крв и довиђења. То је наш црвено-бели ДНК. То је наша линија живота. То је наша Црвена звезда!

Претходни текстИз архиве: Како смо бацили Арсенал на колена
Следећи текстЗвезда = Србија | Панчево – Милан Гајић