Завршен шести камп „Драгана Вуковић“

117

Шести камп у организацији ККЖ Црвена звезда на Малом Калемегдану који од ове године носи име по Драгани Вуковић завршен је синоћ поделом диплома.

На отвореним теренима КК Црвена звезда на Малом Калемегдану од 23. до 29.августа девојчице рођене 2006. године и млађе, шесту годину заредом уз тренере предаваче из система клуба откривале су почетне кошаркашке „тајне“.

Последњег дана кампа гост је била Ана Јоковић, потпредседница КСС задужена за женску кошарку, легенда ККЖ Црвена звезда и најмлађи дебитант српске и европске кошарке.

Током претходне недеље полазнице кампа су училе су од првог тренера ККЖ Црвена звезда Драгана Вуковића и тренера млађих категорија ККЖ Црвена звезда Ружице Карић и Немање Ненадића, а посебну драж је дало присуство гостију и промотера кампа.

Камп је отворила Соња Васић, полазнице су се дружиле и одрадиле заједнички тренинг и са првотимкама ККЖ Црвена звезда у четвртак. Пионирке и кадеткиње ККЖ Црвена звезда од којих је већина прошла кроз камп су биле свакодневно присутне и евоцирале успомене на дане када су биле на месту садашњих полазница.

Пре почетка последњег тренинга, одличну атмосферу на самом кампу потврдиле су чланице пионирске селекције ККЖ Црвена звезда које су уручиле рођендански поклон првом тренеру Драгану Вуковићу.

Пре поделе диплома, које је уручивао брат Драгане Вуковић, Горан, полазнице је поздравила Ана Јоковић.

После заједничке фотографије, осмеси девојчица и жеља за радом и напредовањем у њиховим почецима у игри под обручима, показали су да је одрађен одличан посао током седмодневног дружења на месту где је кошарка настајала.

Дружење ће се наставити и у недељу, ревијалном утакмицом између пионирки ККЖ Црвена звезда (2006.годиште и млађе) и гостију из новосадског насеља, Кисач.

Ми се окрећемо наредном кампу, да заједно са будућим звездицама креиирамо нове стране магичне игре под обручима.

Видимо се и следеће године на Малом Калемегдану!

Претходни текстУ сусрет противнику – ТСЦ
Следећи текстРеми омладинаца у Новом Саду