Звездини најмлађи освојили престижан турнир

70
Дечаци рођени 2013. године које са клупе предводи Иван Гајић освојили су „FCA Horizon Cup“ одржан у Београду, а уз то су освојили индивидуалне награде, чиме су показали да и у нашој најмлађој узрасној селекцији стасавају будући првотимци.

Доминантна игра, нападање противника кроз посед и велики број голова у мрежи ривала је оно што су ученици Ивана Гајића демонстрирали током турнира. Упркос томе што су се окупили пре мање од годину дана и што је генерација још увек у процесу селекције, показали су завидан ниво тимске игре и иза себе оставили екипе као што су – ОФК Лавови, Атаканте и Викторија Стар. Ипак, и у компактном тиму какав јесу наши бисери издвојили су се појединци који су од стране организатора добили индивидуална признања, па је наш Димитрије Костадиновић најбољи играч, а Сергеј Брестовац најбољи голман на турниру. У финалу је савладан тим ОФК Лавови резултатом 4:3, а веома задовољан због тога како је протекао турнир је и тренер наших бисера Иван Гајић.

– Сјајно организован турнир, праве провере и још једна потврда да квалитетно радимо. Имали смо осам дечака у екипи, од којих су Брестовац и Костадиновић, освајачи инвидуалних награда по први пут били са нама. Сви до једног су показали одличну игру, велики таленат и понашање у складу са дресом и грбом који представљају. Генерација се још увек формира, из турнира у турнир ћемо се трудити да напредујемо и да прикажемо нешто ново – истакао је Гајић, који је добио индивидуално признање за најбољег тренера  на турниру.

Дечаци који су учествовали на турниру: Сергеј Брестовац, Немања Павловић, Димитрије Димитријевић, Димитрије Костадиновић, Војин Радуловић, Александар Матановић, Вељко Новаковић и Тарик Хрњадовић.

Интересантно је да је најбољи играч турнира добио прилику да бесплатно учествује на кампу “Деки 5” чији оснивач је шеф стручног штаба сениорског тима  Црвене звезде – Дејан Станковић.

Претходни текстКондициони тренер Душко Марковић о првој недељи припрема на Копаонику
Следећи текстЛојд: Навијачи су посебан мотив