Жижић: Спремни за нови почетак

53

Фудбалере нашег развојног тима Графичар данас очекује први меч у новој сезони Прве лиге Србије против екипе Динама из Врања, а тренер Милија Жижић изнео је очекивања пред овај дуел, као и пред почетак новог шампионата.

– Задовољан сам јер смо, после уводне две недеље, ипак успели да комплетирамо тим. Веома нам је битан период који смо провели на Златибору јер смо одрадили квалитетан посао. Са те стране могу бити задовољан, екипа је била вредна и радна, време нас је такође послужило, тако да има и те како разлога за задовољство. Спремни смо за нови почетак – истакао је Жижић.

Прву утакмицу ове сезоне у Првој лиги Србије, екипу Графичара очекује данас од 17 часова против Динама из Врања.

– Очекујем пре свега, једну праву такмичарску утакмицу са пуно жеље за првом победом у првенству. Ми смо још увек у фази формирања свлачионице и грађења игре. Све то треба из недеље у недељу да се подиже на виши ниво, а не сумњам да ће тако и бити. Што се екипа Динама тиче, само такмичење респектујемо, па тако и тим из Врања. Међутим, на прво место стављамо наш тим и наше квалитет и дубоко верујем да ћемо имати и мудрости и знања да се квалитетно такмичимо ове сезоне у Првој лиги Србије – подвукао је шеф стручног штаба екипе Графичар, Милија Жижић.

Састав Графичара за следећу сезону: Александар Станковић, Иван Гутеша, Александар Тодоровски, Стефан Митровић, Никола Микић, Александар Лукиц, Матија Мркела, Алекса Дамјанац, Миломир Чворић, Матија Гочобија, Милан Кременовић, Урош Благојевић, Никола Стајић, Ричард Одада, Стефан Фићовић, Алекса Матић, Филип Васиљевић, Немања Миросављевић, Димитрије Побулић, Петар Пиплица, Стефан Цветковић, Илија Бабић, Лазар Марјановић, Борисав Бурмаз, Урош Миловановић, Вања Панић.

Претходни текстВулић: Радује ефикасност тима
Следећи текстКадети без голова