Први интервју Ленгстона Хола по доласку у Београд

71

КК Црвена звезда мтс започео је припреме за наредну сезону. Стручни штаб предвођен тренером Сашом Обрадовићем је обавио прву прозивку и 14 играча већ вредно ради на Копаонику. Пред црвено-белима је много изазова, а један од примарних циљева је да се нова појачања адаптирају у најкраћем могућем року на нову средину.

Појачање на позицији плејмејкера за црвено-беле је Ленгстон Хол. Сјајни плејмејкер ће играти по први пут у Евролиги и на то гледа као на велики изазов у каријери.

Пре свега треба да идемо утакмицу по утакмицу. Као што сте већ рекли Евролига је најбоље такмичење у Европи, узбуђен сам што ускоро почињемо и што ћу ускоро упознати саиграче. Ипак, мислим да је пут до успеха ићи утакмицу по утакмицу, да свакој утакмици приступамо са много енергије, да играмо чврсто и бринемо о себи – истакао је Хол који је после говорио о новом тренеру Саши Обрадовићу.

Тренер Обрадовић је невероватан. Играли смо један против другог прошле сезоне када је водио Монако. Од играча који су сарађивали са њим нисам успео да чујем ништа друго осим невероватно позитивних ствари. Не могу да дочекам да учим од њега и да кренемо да радимо заједно – истакао је Хол, а затим изнео очекивања за наредну сезону:

Искрено, имамо много нових играча у екипи и због тога би могло да буде успона и падова у сезони. Ипак, на крају крајева, мислим да је важно да увек играмо чврсто. Не могу да дочекам да се сретнем са навијачима. Као што сам рекао већ, чуо сам да су то једни од најбољих навијача у Европи. Не могу да дочекам да вас видим ускоро – закључио је Хол.

Претходни текстТакмичарска атмосфера на стадиону Рајко Митић
Следећи текстИза југа Маракане – Звездини бисери три од три