Иза југа Маракане – Звездини бисери три од три

53

Наши омладинци и кадети су на најбољи могући начин ушли у сезону и у прва три кола остварили максималан учинак, уз доминантну и допадљиву игру. Јуче су на теренима иза југа Маракане, прво кадети савладали шабачку Мачву резултатом 4:0, а потом и омладинци екипу Радничког са Новог Београда 6:0.

Меч наших кадета обележио је талентовани везиста Игњат Брајић који је „спаковао“ гостима из Шапца, одакле је и он родом – три гола. Све то на асистенције, прво Стефана Миладиновића, потом Давора Ракића и на послетку Братислава Марића. Победу је голом са готово тридесет метара потврдио Матеја Бубањ, а утисак је да је талентовани нападач тиме најавио голгетерску серију, можда већ за меч против Чукаричког који је заказан за викенд. Пулени Срђана Стојчевског се тако налазе на челу табеле са девет освојених бодова и гол разликом 9:1.

Нису ни омладинци оставили простора за потенцијално изненађење у дуелу са новобеоградским Радничким. Рутински су пулени Марка Неђића савладали госте резултатом 6:0, а Матеја Бачанин је био неко ко је понео епитет играча утакмице, јер је три пута савладао голмана ривала. У стрелце се уписао и Урош Лазић, потом Јован Митуљикић после сјајне комбинације са братом близанцем – Николом, а победу је потврдио Урош Бранковић чиме је показао да је повреда за њега прошлост и да ће бити у потпуности спреман за меч са Чукаричким који је на програму за викенд. Омладинци су тако освојили девети бод из три кола уз импозантну гол разлику 12:0, што значи да постижу четири поготка у просеку, као и да се у уводном делу такмичења није пронашао фудбалер који је у стању да матира Марка Ћопића.

Ипак, омладинци и кадети Графичара нису били тако успешни. Пулени Дејана Симића поражени су од Чукаричког (0:4), док су изабраници Николе Ђуровића такође изгубили од истоименог ривала (0:2).

Претходни текстПрви интервју Ленгстона Хола по доласку у Београд
Следећи текстЦрвена звезда и „Bel Medic“ настављају успешну сарадњу