Звездини бисери – Омладинци преписали од кадета

70

Било је врло занимљиво на теренима иза југа Маракане током викенда, јер су се у омладинском и кадетском узрасту сусрели наши бисери који носе дрес Црвене звезде и Графичара, а резултат у оба меча је био идентицан – 2:0 за Црвену звезду.

Први су на терен од 10 часова изашли на двобој пулени Срђана Стојчевског и Николе Ђуровића, који носе дрес наших кадетских тимова. Упркос томе што су фудбалери Графичара били бољи у првом делу игре, када се заиста истицао млади голман Стефан Маринковић, у наставку игре је поново Јован Мијатовић био тај који је преузео ствар у своје руке и начео мрежу ривала. Победу је потврдио голом Мирка Николашевића, а велике проблеме Црвеној звезди правио је Павле Огњеновић, офанзивни везиста који је био најрасположенији за игру у тиму Николе Ђуровића.

Резултат су преписали омладинци који су одмерили снаге од 18 часова. Прецизни за тим Марка Неђића били су Душан Икановић и Матеја Бачанин и већ у првих 45 минута успели да реше питање победника. Покушавали су на другој страни да одговоре пулени Дејана Симића, а најагилнији су били Сергеј Винтоњи и Матија Глушчевић, али без конкретне реализације.

Претходни текстНиколић: Биће још мојих голова
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Слободан Бане Милосављевић (1932-2020)