Вулић: Напредујемо као екипа

68

Звездина седмица Милош Вулић на синоћном мечу против Мачве постигао је још један у низу феноменалних голова у црвено-белом дресу. Наш везиста истиче да су нова три бода најважнија, као и да екипа свакодневно напредује.

Драго ми је што сам искористио време на терену да постигнем погодак. Свакако, то је у другом плану јер ме пре све га радује што на трећем мачу заредом нисмо примили гол. Јако тешко гостовање за нас, отворило смо утакмицу како треба и привели је крају на најбољи могући начин. Задовољан сам игром, јер после веома напорних припрема, још увек нисмо дошли до свежине. Међутим, показујемо да је један добар рад иза нас и да напредујемо као екипа, али и појединачно – нагласио је Вулић.

Звездин везиста је до сада неколико пута понео признање за стрелца најлепшег поготка, а истиче да се на томе неће зауставити.

Наравно да ми импонује што ће поново мој погодак бити у конкуренцији за гол кола. До сада сам постигао много лепих голова и до сада сам ту ласкаву награду добио три или четири пута. Надам се да ће тако бити и сада, а нећу се зауставити на томе – са осмехом подвлачи Милош Вулић.

Претходни текстЦрвена звезда мтс спремна, и на броју за почетак сезоне
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Владимир Владица Поповић