Најава преноса утакмица млађих категорија

63

Настављају поход наши бисери на освајање првенства, а у суботу од 10 (кадети) и од 18 часова (омладинци) очекују их нови изазови у виду дуела са талентима који носе дрес Графичара. Пренос оба меча можете гледати на јутјуб каналу Звезда Кидс.

Пулени Марка Неђића су силовито ушли у нову сезону и савладали суботички Спартак резултатом 4:0. Двоструки стрелац на мечу био је Никола Кнежевић, а погађали су и Никола Митуљикић и Марко Лазетић. Нови изазов их очекује у виду двобоја са омладинцима Графичара (чији је сусрет првог кола против Радничког са Новог Београда одложен) које предводи Дејан Симић и у чијим редовима се свакако највише очекује од Матије Глушчевића и Луке Стојановића.

Кадети Црвене звезде које предводи Срђан Стојчевски су упркос негативном резултату на полувремену, успели да преокрену меч и савладају Спартак 3:1. Најзаслужнији за то је био капитен Јован Мијатовић са два поготка, а мрежу ривала је „поцепао“ и Давор Ракић. С друге стране, доминантнији у првом колу су били кадети Графичара који су са 11:0 савладали шабачку Мачву. У тиму Николе Ђуровића се највише истакао осмоструки стрелац Александар Кахвић, а погађали су још Павле Огњеновић, Коста Веселиновић и Владислав Голдин.

Омладинци ће снаге одмерити од 18 часова, а кадети од 10 часова. Све то ћете моћи уживо да пратите на јутјуб каналу Звезда Кидс.

Претходни текстУместо Војводина Опен-а одржане изборне трке
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Иван Поповић (1931-2020)