Спиридоновић: Напредујемо и побеђујемо

86

Откако је дошао у редове Црвене звезде Срђан Спиридоновић је ушао у срца свих звездаша. Синоћ је популарни “Спиди” био протагониста Звездине победе са једним голом и две асистенције и тако наставио са сјајним партијама у црвено-белом дресу.

Мислим да смо добро одиграли данашњу утакмицу. Међутим, мислим да је могло још боље. Пала нам је концентрација после вођства, али је на крају најбитније да смо заслужено победили. Још увек смо уморни од припрема и напорних тренинга, али како сезона буде одмицала и екипа ће бити још компактнија – истакао је Спиридоновић.

Звездин офанзивац не крије задовољство због још једне сјајне партије.

– Веома ми је драго што сам синоћ постигао погодак и уписао две асистенције, али ми је најдраже што смо освојили нова три бода. Најбитније је да ми као екипа напредујемо и да из утакмице у утакмицу – побеђујемо.

Како у припремним, тако и у званичним утакмицама Катаи и Спиридоновић показују да су тандем за голове.

Катаи и ја се слажемо одлично, како на терену, тако и у свлачионици. Разумемо један другог и размишљамо на сличан начин, што се види у нашој игри. Пружамо одличне партије и тако ћемо и наставити. Надам се победи и на наредном мечу. Понављам, није битно ко даје голове и асистира, битно је да играмо добро као тим, да смо уиграни, да стварамо пуно шанси – подвукао је Срђан Спиридоновић.

Претходни текстКатаи: Гол Раши за рођендан
Следећи текстИза југа Маракане – Од петлића до професионалаца