Дуоп Рит ново појачање Црвене звезде!

92

Крилни центар Дуоп Рит ново је појачање Црвене звезде!

Аустралијски играч висок 211 центиметара наредне сезоне наступаће за црвено-беле.

Прошле сезоне са великим успехом наступао је за екипу ФМП-а, а у претходној сезони оставио је одличан утисак у АБА лиги – Имао је просек од 12 поена и 5 скокова по утакмици, уз проценат шута за три поена од скоро 43 посто.

Дуоп Рит је аустралијски репрезентативац, пореклом из Јужног Судана, а јуниорски стаж провео је у САД, на колеџу „ЛСУ“ једном од најпознатијих кошаркашких програма у Сједињеним Државама.

Рођен је 26.06.1996.године у Вату у Јужном Судану, тежак је 111 килограма, и представљаће велико освежење у тиму Црвене звезде у којој може да игра на позицијама крилног центра и центра.

Црвена звезда је током прелазног рока осим Рита, ангажовала Лојда, Ннока, Хола, Волдена, Симоновића, Раданова и Ускоковића.

Црвено-бели ће након окупљања и обавезних медицинских и тестова на Цовид-19 , обавити висинске припреме како би што спремнији дочекали нову сезону, која за црвено-беле почиње гостовањем Фенербахчеу на старту нове сезоне Евролиге.

О свим осталим информацијама КК Црвена звезда мтс обавештаваће јавност искључиво преко својих званичних платформи и клупског сајта.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЈована Пантовић прешла у Војводину
Следећи текстЦрвена звезда – Нови Пазар 3:0 (2:0)