Уредници емисије „Кутак за ватерполо тренутак“ посетили тренинг Звезде

75

Ватерполо савез Београда и Јутјуб канал “Waterpolo Live” покренули су серијал “Кутак за ватерполо тренутак” у којем ће емитовати разговоре за играчима и играчицама, тренерима, спортским радницима, судијама…

Уредници серијала посетили су и тренинг Женског ватерполо клуба Црвена звезда, те су искористили прилику да поразговарају са нашим играчицама, као и тренером Драганом Ивковић, односно Мирославом Томовићем.

Том приликом нешто више о претходној, али и наредној сезони рекле су младе играчице, Ива Лујић, Андреа Гашић и Христина Илић.

Освојиле смо Куп и победом смо завршиле Првенство. Много ми је жао због тога што нисмо имале прилику да завршимо Шампионат, јер смо имале добру екипу и атмосфера је била сјајна – рекла је Ива Лујић и додала:

– Ово лето је радно, као и свако до сада. Трудимо се да исправимо грешке које смо правиле у претходној сезони. Биће веома изазовно и тешко, али ћемо ми дати све од себе да испунимо наше циљеве и да будемо што боље.

Андреа Гашић је истакла да је било тешко без тренинга:

У почетку је било тешко, али после два три месеца смо се навикле на ову ситуацију, враћамо се у форму и трудимо се да се што боље спремимо за наредну сезону – рекла је млада играчица која је пре годину дана стигла у Звезду:

– С обзиром да сам од прошле сезоне у Звезди, била сам јако задовољна освајањем Купа и жао ми је што нисмо успеле да завршимо Првенство. Атмосфера је одлична, као и сваког лета, али је рад доста озбиљан и надам се да ћемо успети да наставимо традицију освајањем нових трофеја.

Најефикаснија играчица црвено-белих у претходној сезони, Христина Илић, истакла је:

Омела нас је пауза, имале смо добру утакмицу против Палилуле и надам се да ћемо у таквом ритму играти и следеће сезоне – рекла је Христина Илић, која је уписала Грађевински факултет.

– Тешко је уклопити тренинге и школу, али уз добру организацију има времена за све. У следећој сезони ћемо имати млађу екипу, али мислим да ће нам та младост дати додатну енергију да свима будемо добар противник.

Претходни текстЈош једно Звездино дете се враћа кући, Алекса Ускоковић црвено-бели
Следећи текстКанга поново у Звезди