Адидас нови технички спонзор КК Црвена звезда

86

КК Црвена звезда мтс од августа 2020. године има новог техничког спонзора, лидера у производњи спортске опреме, светског и немачког гиганта, компанију адидас.

Уговор о партнерству вишеструког првака АБА и домаће Суперлиге, редовног учесника Евролиге и адидас потписан је на три године, а опрему са чувене три “црте” црвено-бели носиће већ од првог августа ове године!

Адидас ће обезбеђивати опрему за све селекције КК Црвена звезда мтс, а опрема за утакмице је креирана специјално за клуб у сарадњи стручњака адидаса и дизајнера клуба из Београда.

Нови дресови КК Црвена звезда су направљени од најквалитетнијих материјала, а црвено-бели ће осим терена делити у наредним сезонама и исти лого са осталим клубовима из породице Адидас у Евролиги: Реал Мадридом, Панатинаикосом, Бајеном из Минхена…

Спорт је снажнији од златних медаља, има већу моћ од освојених пехара и легендарних титула. Спорт има снагу да уједињује, да ствара, и да мења животе људи на боље. Те речи смо уткали у наш бренд још пре неколико деценија, када смо поставили циљ да сваком спортисти обезбедимо најбољу могућу опрему, у погледу перформанси, дизајна, квалитета.

Самим тим, задовољство нам је што ћемо у наредне три године бити део Звездине шампионске приче и што ћемо бити у прилици да наставимо да заједно померамо границе. Верујемо и да ћемо имати много разлога за задовољство, као и да ћемо се радовати новим рекордима и победама, уз џентлменство на терену и ван њега, што је одлика највећих – а то адидас и Црвена звезда свакако јесу!

Детаљан дизајн дресова ћемо ускоро представити јавности, а верујемо да ће наићи на изузетан пријем код свих којима су црвено-беле боје у срцу – рекао је Џорџ Мицидис, руководилац спортског маркетинга из компаније адидас.

Црвеној звезди ће до почетка сезоне бити испоручена три комплета дресова са адидас логом: за утакмице код куће, у гостима, као и трећа гарнитура. Такође, стиже и персонализована мајица за загревање, као и реплика дрес у дечијим величинама. Остала опрема за тренинг и за слободно време ће такође бити у препознатљивим црвено белим бојама.

Драго нам је што је уз Црвену звезду стао још један велики светски бренд као што је адидас и што ћемо сарађивати у наредном периоду. Ово је природан спој најбољих у свом послу. Наш клуб се труди да својим играчима обезбеди врхунске услове за утакмице и тренинге, што подразумева и да бринемо о томе да имају опрему у складу са највишим стандардима клуба и такмичења у коме играмо већ годинама. Ово је само један од делова нашег шампионског мозаика који приводимо крају и једва чекамо почетак нове сезоне. Ужелели смо се кошарке и такмичења, и даћемо све од себе да оправдамо очекивања спортске јавности и да наставимо да доминирамо на терену – рекао је Филип Сунтурлић, директор клуба са Малог Калемегдана.

КК Црвена звезда мтс је поносан и чињеницом да је међу реткима на овим просторима послата партнер бренда адидас на глобалном нивоу, што је још једна потврда квалитетног рада клуба у континуитету. Након награде Евролиге за другу најбољу маркетинг стратегију, ово је само наставак правца ка остварењу насих циљева и стварању озбиљног клуба на европском нивоу.

КК Црвена звезда мтс нову сезону и званично почиње окупљањем и тестовима почетком августа. Одмах након тога екипа ће се преселити на висинске припреме на Копаонику.

Почетак нове сезоне званично је заказан за 02. октобар када ће Црвена звезда мтс гостовати екипи Фенербахчеа у Истанбулу. Званично представљање навијачима и домаћој публици предвиђено је за друго коло Евролиге, када у Београд стиже екипа Басконије. Осим тима за такмичарску сезону 2020-2021 биће то својеврсно представљање нашег тима у новој опреми адидаса.

Претходни текстУ сусрет противнику – Нови Пазар
Следећи текстОмладинци и кадети спремни за сезону