Квалитетан опоравак после победе

68

Фудбалери Црвене звезде су данас одрадили само тренинг опоравка после јучерашње треће припремне утакмице и победе над Напретком из Крушевца на Маракани.

Под инструкцијама кондиционог тренера Федерика Панонћинија и његових сарадника, наши играчи имали су занимљивији део тренинга опоравка који је обухватао и рад са еластичним лоптама, конопцима, као и мини трамболинама.

Подељене у три групе Звездине снаге обавиле су све што се од њих тражилао у спортској сали. После 45-минутног рада у затвореном, наши првотимци упутили су се ка терену где су одрадили неопхонда истрчавања како би опоравак био комплетан.

Затим су се поједини упутили у хотел спортслог центра ФСС-а, а неки од фудбалера су забаву пронашли у игрању стоног фудбала. Пуно смеха и доброг расположења протекао још један дан на припремама црвено-белих.

Тренер Дејан Станковић дао је фудбалерима слободно поподне, а већ сутра се наставља са жестоким радом и прирпемама, јер их у уторак очекује генерална проба пред старт шампионата против Борца из Бања Луке.

Претходни текстМилијаш: Уморни, али добри
Следећи текстЗвезда најмлађа у Омладинској и Кадетској лиги