Ленгстон Хол: Једва чекам да стигнем у Београд

54

Менаџмент КК Црвена звезда мтс урадио је велики део посла у састављању конкурентног тима за сезону 2020/2021. Пред црвено-белима је веома изазовна сезона, а кључеви тима дати су у руке клупској легенди Саши Обрадовићу који са својим стручним штабом увелико врши припреме.

Једна од последњих аквизиција Црвене звезде је Ленгстон Хол, модерни плејмејкер који је имао изврсну сезону у Еврокупу наступајући за Промитеас. После сјајне колеџ каријере, период аклиматизације на европску кошарку је иза њега и чини се да је право време за искорак на највиши ниво, онај евролигашки.

Хол је тренутно у Атланти и одатле је послао видео поруку где се обраћа навијачима Црвене звезде. Нестрпљив да се придружи екипи и силно мотивисан имао је снажну поруку:

Поздрав за све навијаче Црвене звезде, ја сам Ленгстон Хол и не могу да дочекам да стигнем у Београд. Чуо сам сјајне ствари о граду, клупској организацији и пре свега о навијачима. Чуо сам да сте ви најбољи навијачи у целој Европи и не могу да дочекам да се сретнемо. Тренутно сам у Атланти, али за само неколико недеља стижем у Београд тако да се видимо ускоро – истакао је Ленгстон Хол.

Претходни текстМркела: Рачунамо на сваког играча
Следећи текстЗвездини џудисти тренирају у складу са препорукама