Џордан Лојд: Добићете 100 одсто од мене

83

Менаџмент и стручни штаб КК Црвена звезда мтс урадио је већ велики посао током лета. Након потписивања уговора са тренером Сашом Обрадовићем и представљања новог стручног штаба кренуло је склапање новог тима за сезону 2020/2021.

Једно од највећих појачања за црвено-беле стигло је из Валенсије. У питању је сјајни бек Џордан Лојд који је имао веома успешну сезону у Евролиги и АЦБ лиги, а посебно је блистао у плејофу шпанског првенства где је био једна од водећих фигура Валенсије. Он је снимио кратку видео поруку у којој се обратио навијачима:

Веома сам узбуђен што вам се придружујем у Београду у наредној сезони. Чуо сам заиста много добрих ствари о граду, навијачима и тренеру екипе и то је стварно невероватно. Све поруке подршке које сам добио на друштвеним мрежама од вас од када сам потписао уговор су невероватне, осећам велику подршку и љубав од првог дана. Не могу да дочекам да се сусретнем са вама. Добићете 100 одсто од мене свакога дана, сваке ноћи и бићу потпуно посвећен. Веома сам узбуђен и не знам шта више да кажем – истакао је Лојд.

Претходни текстСпиридоновић: Желим голове и асистенције
Следећи текстПодршка Делија на Дивчибарама