„Шесторка“ се прикључила екипи

67

Првотимци Црвене звезде су, дан после успешне прве контролне утакмице против ИМТ-а (2:0), одрадили тренинг опоравка на терену хотела „Црни врх“. Такође, на зеленом правоугаонику могли смо да видимо шест повратника, играче који су после карантина због корона вируса, стигли на Звездине припреме.

Било је очигледно да је Дејана Станковића изузетно обрадовала чињеница су данас у пуном капацитету на терену радили рековалесценти – Марко Гобељић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Срђан Спиридоновић, Вељко Николић и Страхиња Ераковић. Поменута „шесторка“ је јуче стигла на Дивчибаре и око 18 часова одрадила први тренинг на летњим припремама, у термину када је Звезда играла контролни меч са ИМТ- ом.

Та чињеница је утицала на још боље расположење у тиму, јер је поменута шесторка подигла позитивну енергију на виши ниво, а то је један од нужних сегмената за добре припремема.

Данашњи тренинг почео је око пола 11 у спортској сали. Фудбалери, подељени у две групе на прописаном одстојању, уз помоћ фитнес и баланс лопти као и осталих реквизита, обавили су неопходни активацију пред почетак рада на терену, на којем су кроз шеву и истрчавања одрадили преподневни тренинг.

Страхиња Ераковић, један од најбољих играча Графичара прошле сезоне у Првој лиги Србије, није крио задовољство што се коначно прикључио екипи црвено-белих.

Веома сам срећан што сам почео да тренирам. Провео сам седам дана у карантину и морам да признам једва сам чекао да почнем да радим. Тешко је без лопте, али сам одговорно проводио време у изолацији. Хвала Богу, сада сам здрав и све иде по плану – рекао је Ераковић по завршетку тренинга.

Екипу Црвене звезде очекује још једна радна обавеза у току данашњег дана.

Претходни текстКатаи: Припреме за десетку
Следећи текстМатић: Савети искусних играча много значе