Иза југа Маракане – Пионири отпутовали у Врњачку Бању

78

Дечаци рођени 2006. и 2007. године који ће наступати као Црвена звезда и Графичар у пионирској конкуренцији наредне сезоне, отпутовали су на седмодневне припреме у Врњачку Бању, у хотел Зептер, где ће радити под будним оком Бојана Маћешића и Милорада Вилотића.

Недељу дана пре поласка на припреме, обе екипе имале су по једну проверу на теренима иза југа Маракане и били бољи од ривала резултатом 7:0. Црвена звезда је победила Млади Радник, а Графичар је био бољи од Жаркова, а управо у тим дуелима су још једном наши бисери показали раскошан потенцијал који поседују.

Ове две генерације су претходне сезоне биле спојене, предводио их је Милорад Вилотић, али је током лета донета одлука да дечаке рођене 2006. године преузме талентовани Бојан Маћешић, који је био Вилотићев помоћник у сезони за нама, као и да се годину дана млађи бисери што пре адаптирају на игру против старијих. Стога, Милорад Вилотић ће предводити фудбалере рођене 2007. године који ће у лиги наступати као Графичар. Неизбежан део стручног штаба ове екипе је и кондициони тренер Никола Серпак.

Наши бисери ће у Врњачкој Бањи имати феноменалне услове за рад, као и неколико контролних утакмица, како би се што боље спремили за почетак првенства које је заказано за август.

Црвена звезда: Беговић, Брујић, Вулићевић, Василов, Познановић, Радојковић, Костић, Краљевић, Антонијевић, Ршумовић, Петровић, Младеновић, Гачић, Рамадани, Церовић, Жагар, Ћипранић, Ђорђевић, Т. Илић, Д. Илић, У. Илић, Ђуришић, Симовић, Цетић и Јокић.

Графичар: Миладиновић, Достанић, Остојић, Милосављевић, Цветковић, Стојковић, Манојловић, Максимовић, Макевић, Тошић, Пантић, Василић, Попов, Поповић, Ђорђевић, Премовић и Авдић.

Претходни текстУ Звезди сви здрави
Следећи текстКапитенска трака Немањи Стефановићу