Најнапорнији тренинг до сада

64

Изабраници Дејана Станковића данас су око 18 часова одрадили и други тренинг петог дана припрема на Дивчибарама који је комплетирао најнапорнији дан до сада. И поред тога наши играчи били су веома срећни, јер су играли фудбал на скраћеном терену, а видели смо и мноштво голова.

Тренинг је почео лаганим загреванкем и разгибавањем на центру терена. Чак и у најситнијим детаљима наши момци воде строго рачуна и посвећено се опходе сваком задатку. Уследиле су вежбе са фитнес лоптама, уз помоћ које наши играчи раде на стабилности као и на снази.

Затим су се Звездини првотимци прво раширили по скраћеном терену све у циљу разраде техничко-тактичког плана стручног штаба, да би касније такође играли на два гола, али само на једно. Упијали су момци све што се од њих тражило, а тактички тренинг је прошао веома успешно иако је био физички најтежи до сада.

Тресли су мреже наши нападачи, али су се и голмани истакли одличним интервенцијама. Играчима се самопоуздање подиже сваким голом и добрим потезом, а стручни штаб инсистира на брзој кретњи играча. Задовољно су аплаудирали Звездини тренери својим пуленима.

Много пута могли смо да чујемо – Браво, ајмо момци, још јаче – од нашег шефа стручног штаба Дејана Станковића који на сваком тренингу бодри и мотивише своје момке.

Наше фудбалере очекује прва тест утакмица против екипе ИМТ-а коју ће одиграти на стадиону у Лајковцу без присуства публике.

Претходни текстПанков: Направићемо велики успех и ове сезоне
Следећи текстУ Звезди сви здрави