Крстовић: Добра атмосфера ме мотивише

31

Ради се пуном паром на Дивчибарама, а о спремности фудбалера Црвене звезде да одговоре свим изазовима које пред њим постави Дејан Станковић, говори млади и талентовани Никола Крстовић.

Напорно радимо, до сада смо сваки дан имали по два тренинга и то је веома изазовно за издржавање. Ујутру трчимо и радимо вежбе снаге, а поподне више са лоптом. Наравно, сви смо фокусирани да се што боље спремимо, тако да нема забушавања. Време нас такође добро служи, ујутру буде мало хладније, па нам буде лакше да трчимо, поподне мало топлије, али тада будемо некако одморинији, па све то дође на своје – истиче Крстовић.

Сведочи и црногорски нападач о великом другарству које влада у нашој свлачионици.

– Атмосфера у екипи је одлична. Мени је то веома битно, а утисак је да заиста сви, колко год тренинзи буду тешки, уживамо да будемо у друштву једни других. Мислим да је то кључно за постизање успеха и остваривање сјајних резултата.

Иако има свега 20 година, робусни нападач се поставља као старији брат према млађим саиграчима.

Има неколико нових играча из омладинског погона и чини им се да су се већ уклопили. Пришао сам им још на прозивци и рекао да сам ту за све што им треба. Већину их познајем од раније, играли смо неке утакмице заједно, тако да знам да имају квалитет – хвали Крстовић наше бисере.