Појачана конкуренција међу голманима

78

Екипа Дејана Станковића је у 18 часова истрчала на терен хотела „Црни врх“ како би одрадила други тренинг другог дана на Дивчибарама. Новина на данашњем тренингу је та што се екипи придружио и чувар мреже омладинске селекције Марко Ћопић (2003).

Талентовани голман је тако пети млади играч који ће припреме провести са првим тимом Црвене звезде уз Митровића, Лазетића, Бабића и Матића. Ћопић је добио прилику да стекне искуство пре свега од тренера голмана Бривиа, као и старијих колега Борјана, Васиљевића и Катића.

Тренинг је почео лаганим загревањем и разгибавањем мишића на центру терена. Затим су кондициони тренери на челу са Федериком Панонћинијем наше фудбалере подвргли вежбама снаге и кординације. Уз помоћ еластичних и фитнес лопти Звездине снаге су показале предан и посвећен рад, а све у циљу што боље припреме.

После тога се радило на преношењу тактичких замисли стручног штаба на терен. Дефанзивна и офанзивна линија фокусирале су истовремено на побољшању кретње, као и на брзини и тачности додавања. Још једном се видео озбиљан приступ наших фудбалера, а тренер Дејан Станковић је имао осмех на лицу и аплаузима хвалио своје момке.

После двосатног рада на терену Звездини играчи отишли су на заслужени одмор, јер их веч сутра очекују нови изазови.

Претходни текстПромена у раду сервиса за чланство
Следећи текстЗвезда ТВ | Старт под маскама