Марко Симоновић поново на месту успеха!

102

Српски репрезентативац и бивши капитен Црвене звезде, Марко Симоновић, враћа се на Мали Калемегдан!

Искусни 34-годишњи играч који подједнако добро може да “покрије” позиције крила и крилног центра, потписао је у понедељак двогодишњи уговор са црвено-белима.

Симоновић (рођен 30.05.1986.године у Приштини, висок 203 центиметара) ће својим огромним искуством , квалитетом и борбеношћу, много значити тиму Црвене звезде који ће се у наредној сезони поново борити у 4 такмичења (Евролиги, АБА лиги, домаћем купу и првенству)…

Марко Симоновић се тако враћа на место својих највећих клупских успеха и остварења. Са КК Црвена звезда за коју је играо у два наврата (2012-2014 и 2015-2017) освојио је 7 трофеја (2 титуле АБА лиге, 2 титуле првака Србије и 3 купа Радивоја Кораћа) и био актер неких незаборавних утакмица у Евролиги.

Са репрезентацијом Србије освојао је сребрне медаље на Светском првенству и ОИ у Рију.

Прошлу сезону започео је у екипи Цедевита Олимпије, а завршио у шпанској Уникахи из Малаге, док је претходне две сезоне наступао за руски Зенит из Санкт Петербурга.

Симоновић је након Нока, Лојда, Волдена и Хола, пето појачање црвено-белих у овом прелазном року.

Симо, добро дошао назад у своју кућу, у Црвену звезду!

КК Црвена звезда мтс и наредних дана оглашаваће се искључиво на својим званичним платформама око свих конретних потеза везаних за доласке нових играча.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстВулић: Спремни ћемо дочекати сезону
Следећи текстДетаљан рад на тактици за крај трећег дана