Хол нови плејмејкер Црвене звезде!

105

Хол, некадашњи организатор игре грчког Промитеаса из Патре има 28 година, висок је 193 центиметара, а са црвено-белима је потписао двогодишњи уговор што показује намеру клуба да створи ослонац тима и костур за више сезона.

Хол је одличним играма скренуо пажњу на себе играјући за најпријатније изненађење Еврокупа и клуб који је последњих година у врху грчке кошарке екипу „Промитеаса“.

У Патри се у потпуности афирмисао на позицији организатора игре који је разигравао све саиграче и који је био један од кључних фигура у успесима свог тима. Студентске године и прве озбиљније кораке правио је на Универзитету Мерсер, а професионалну каријеру започео је у италијанској Пистоји. Након тога наступао је за Кантуу, немачком Бону, Колососу са Родоса и Цибони.

КК Црвена звезда мтс посебно изражава задовољство што је овај плејмејкер у конкуренцији неколико евролигашких и клубова који имају највеће амбиције у Еврокупу, изабрао Црвену звезду као клуб за потпуну афирмацију и највећи корак у својој професионалној каријери.

Хол је четврто појачање КК Црвена звезда мтс у овом прелазном року, а о свим даљим активностима на трансфер тржишту клуб ће се оглашавати на свом званичном сајту и осталим платформама клуба.

Ленгстон, добро дошао у Црвену звезду!

Претходни текстПетровић: Ужелео сам се фудбала
Следећи текстЗвезда добила ривале у новој сезони