Волден треће појачање КК Црвена звезда мтс!

78

Амерички бек Кори Волден треће је појачање КК Црвена звезда мтс у овом прелазном року!

Волден некада најкориснији играч израелског првенства и један од најзапаженијих играча Еврокупа до отказивања сезоне, потписао је у четвртак са КК Црвена звезда мтс уговор на две године!

Изузетно задовољство за КК Црвена звезда мтс и још један доказ да је наш клуб препознат као права средина за даљи напредак многих играча, представља чињеница, да је осим плате која је за клуб економски изузетно исплатива за играча тог квалитета, Кори Волден самостално платио обештећење како би потписао уговор са нашим клубом.

Торијан Кори Волден (27) рођен је 5.августа 1992.године у Ормонд Бичу на Флориди. Висок је 188 центиметара, своју кошаркашку каријеру након колеџа „Стетсон“ и „Истерн Кентаки“ градио је прво у САД наступајући за Бостон Селтике и њихове тимове у летњој и развојној лиги.

Пре доласка у Израел где је на себе скренуо велику пажњу одличним играма, као изванредан тимски играч са просеком од скоро 19 поена, 5 скокова и 4 асистенције, једну сезону провео је у Остендеу, са којим је 2017. године освојио првенство и куп Белгије.
Претходну сезону, до њеног отказивања провео је у екипи КК Партизан НИС.

Доласком у КК Црвена звезда мтс Кори Волден спреман је за ново поглавље у својој каријери и још већи изазов јер га са црвено-белима очекују утакмице Евролиге и обавезе у утакмицама АБА лиге, домаћег првенства и купа.

Ангажовањем Волдена Црвена звезда је за сада реализовала све циљеве у овом прелазном року, а о наредним аквизицијама и корацима, јавност ће бити благовремено обавештена, искључиво преко званичних канала и платформ клуба.

Кори, добро дошао у Црвену звезду!

Претходни текст„Звезда је живот“ – У центру интересовања Петра Поповића
Следећи текстГобељић, Јовичић, Петровић и Конатар оздравили