План летњих припрема

109

Дејан Станковић ће прозивку за старт нове сезоне извршити 11. јула, а припреме Црвене звезде ће се обавити у две фазе – на Дивчибарама и у Врњачкој Бањи.

После обавезних лекарских прегледа који ће бити обављени 9. и 10. јула, а одмах након прозивке, тачније у суботу, наши фудбалери ће се запутити на Дивчибаре на којима ће боравити од 11. до 20. јула и у оквиру чега ће одиграти две контролне утакмице. Црвено-бели ће се припремати у најбољим могућим условима у хотелу “Црни врх”.

Потом следи повратак у Београду, када ће чета Дејана Станковића имати два слободна дана, а други део припрема биће одржан у Врњачкој Бањи од 23. до 29. јула, где ће, фудбалери Црвене звезде такође имати две тест утакмице. Захваљујући феноменалној сарадњи нашег клуба са општином Врњачка Бања, потписан је уговор са хотелом “Тонанти”, у ком ће црвено-бели брусити форму тик пред почетак сезоне.

Првенство стартује већ 2. августа, а с обзиром на то да ће наш клуб и ове сезоне учествовати у квалификацијама за Лигу шампиона, очекују нас рововске битке на два фронта за које је важно да се изабраници Дејана Станковића што боље припреме.

Претходни текстШесто појачање за млађе селекције ККЦЗ – Ђорђе Марјанац
Следећи текст„Звезда је живот“ – У центру интересовања Петра Поповића