Кадети допутовали у Бајину Башту

75

Док ће се омладинци Црвене звезде припремати у Београду, форму за наставак сезоне у Бајиној Башти наши кадети брусиће заједно са вршњацима који носе дрес Графичара.

Тим Срђана Стојчевског се после вредног тренирања у Београду сели у Бајину Башту на седмодневне припреме у оквиру којих ће имати неколико такмичарских изазова са локалним екипама. Били су вредни наши кадети, па су до сада одиграли неколико контролних утакмица и остварили максималан учинак. Дечаци рођени 2004. и 2005. године су редом побеђивали: Аполон (2:0), Вождовац (8:0), Рад (1:0) и Војводину (4:0).

На списку путника нашли су се: Маринковић, Војводић, Петровић, Лаиновић, Митић, Савић, Лековић, Вукичевић, Марковић, Марић, Стојсављевић, Ђурић, Видојевић, Мијатовић, Брајић, Шљивић, Лолић, Радоњић, Миладиновић, Николашевић, Ракић и Бубањ. Стручни штаб: Стојчевски, Петровић, Павловић, Катић и Миљковић.

Заједно са нашим кадетима спремаће се и фудбалери нашег развојног тима, дечаци претежно рођени 2004. године који ће следеће сезоне носити дрес кадетске селекције Графичара. Никола Ђуровић је задржао већи део екипе која је и прошле године наступала под његовом тренерском палицом, а претходног викенда су убедљиво освојили турнир у Вршцу и наговестили раскошан потенцијал.

Играчи: Китановић, Маринковић, Граоња, Петровић, Жакнић, Илић, Бековић, Мелентијевић, Веселиновић, Огњеновић, Кахвић, Матић, Бошковић, Голдин, Јовановић, Ненезић, Азлан, Сандуловић, Стојковић, Смиљанић и Радоман. Стручни штаб: Ђуровић, Бајић, Бабић и Павловић.

Претходни текстЗвезда = Србија | Чачак – Немања Милуновић
Следећи текстРезиме сезоне – Везни ред од 69 голова