Магија броја 31

57

Изузетно успешну сезону нашег клуба, дефинитивно је обележио број 31.

Прво и најважније је да је Црвена звезда после победе над Пролетером у последњем колу Суперлиге Србије, уз велики спектакл прославила заслужену шампионску титулу. Поново је пехар првака Србије обојен црвено-белим бојама, трећи пут у низу и 31. пут у историји нашег клуба.

Притом, наш тим је тријумфовао на 31 утакмици у протеклој сезони. Црвено-бели су чак 25 пута савладали противника у Суперлиги Србије, три пута у Купу Србије, два у квалификацијама за најелитније европско такмичење и једном у групној фази Лиге шампиона.

Али то није све, Бен који има баш 31 годину, брзо је прирастао срцима навијача црвено-белих, а љубав им узвраћа борбеним партијама и учесталим головима. Наш нападач је постигао 13 голова, али то посебно добија на значају, ако се узме у обзир да је одиграо 21 утакмицу. Несумњво је да ће наш голгетер наставити да “цепа” мреже противника својом страшном левицом и наредне сезоне.

Ел Фарду Бен, играч са бројем 31 на леђима, је са својих 13 голова постао најбољи стрелац тима у лиги и на тај начин помогао Црвеној звезди да, уз 31 победу над противницима, крунише ову сезону 31. титулом првака Србије.

Звезда је остваривши 31 победу, освојила 31. титулу, а Бен који на леђима носи број 31 је највише решетао мреже ривала. Чари броја 31!

Ова сезона ће бити запамћена међу нашим навијачима, а број 31 је дефинитивно обележио такмичарску годину за нама.

Претходни текст„Maximalium“ уз Звездине дизаче тегова
Следећи текстЗвезда = Србија | Чачак – Немања Милуновић