Звезда одржала трибину о безбедности у саобраћају

65

У Медија центру стадиона “Рајко Митић” данас је одржано предавање на тему безбедности у саобраћају под називом “Будимо безбедни”.

Трибини су присуствовали кадети нашег развојног тима Графичара, главни тренер наше Омладинске школе Никола Јелић, као и представник МУП-а Александар Раденковић.

Сврха овог предавања је управо подизање свести о безбедности у саобраћају, а наши кадети су, као “циљна група”, пажљиво слушали све савете које им је преносила новинарка телевизије Пинк Деа Ђурђевић.
Свакако, као учесници у саобраћају, пешаци или возачи почетници, нашим јуниорима је ово итекако значило како би схватили колико морају бити опрезни било да су на улици, тротоару или у возилу.

Такође, представник МУП-а Александар Раденковић упозорио је наше кадете и на чињеницу да је везивање појасева, како на предњем тако и на задњем седишту, веома важно јер тако чувамо наше животе.

Водитељка Пинка Деа Ђурђевић се захвалила клубу и причала је о несрећи која јој се догодила и процесу рехабилитације.

Желела бих да се захвалим ФК Црвена звезда на челу са Звезданом Терзићем и свима онима који су нам омогућили да додатно подигнемо свест младих људи о овом сегменту живота. Нажалост, имам о чему да вам причам на тему безбедности у саобраћају, желим да покушам да вам нагласим колико је један секунд важан и колико може да вам промени живот. Тако је тај секунд утицао и на мој живот, негативно, због тога сам и желела да са вама поделим своју причу, да се ово ником другом не би догодило – нагласила је Деа Ђурђевић.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Мирослав Петровић „Лака“ (1953-2020)
Следећи текстРезиме сезоне – Најбољи голмани лиге