Црвено-бели одлични на почетку сезоне

77

Протеклог виекнда одржана је прва трка Првенства Србије на кружним стазама. Трка је одржана на стази у Берановцу поред Краљева.

У Класи 1 возач Црвене звезде Карановић Драган имао је пех са мотором који се прегрејао и његов максимум је био осмо место и освојена четири бода.

У Класи 2 нови члан нашег клуба Симуновић Милорад после квалификација заузео је другу стартну позицију и на 2. месту је и завршио трку. 18 освојених бодова за њега значе доста у борби за шампиона државе.
Настасијевић Душан није био толико успешан као Милорад. Популарни Кекс је морао да се задовољи четвртим местом на крају трке иако су његове амбиције много веће.

У Класи 3 после прве стартне позиције у квалификацијама, очекивала се и победа Деретић Мирка, али је после велике борбе ипак наш возач освојио „само“ друго место.

У Класи 6 Филиповић Драган Гаги је у квалификацијама имао друго стартно време, али је у трци показао зашто је актуелни шампион и однео је победу испред јаке конкуренције.

АКСК Црвена звезда осваја прво место у конкуренцији клубова и са прве позиције чека нове изазове које их очекују већ следећег викенда на стази Залужани код Бања Луке.

Претходни текстВелико интересовање из Ковид болница за сезонске улазнице
Следећи текстРадови на унапређењу система чланства